Här tackar Ticino för det stora publikstödet som ledde laget till seger, vi var säkert 7-8 personer i "klacken". |
Efter matchen väntade jag såklart på att spelarna skulle duscha, inget konstigt med det, men när alla var färdiga satt vi kvar i hallen och väntade lite till. Jag vet inte vad vi väntade på men de satt och snackade och verkade trivas bra med ölen de hade i handen (här kan man köpa öl på alla matcher, inte riktigt som hemma direkt där systemet stänger två på lördagar...). När vi väl bestämde oss för att åka till Burger King för att äta fick vi stå ute vid bilarna och vänta tills alla hade kommit, tog säkert 10-15 minuter, då satt alla precis där inne och sa att vi skulle köra. Väl på Burger King var där först bara en kassa öppen som samtidigt hade hand om driven och det tog ett tag innan de öppnade en kassa till, ännu mer väntan. När alla i laget ätit upp och var klara, tror ni att vi åkte därifrån då? Nej självklart inte, vi satt kvar och väntade lite till. Jag förstår inte vad de väntar på här nere hela tiden, inte har man bråttom i alla fall trots att klockan är mycket och att jag bara ville hem och SOVA. Men det är ju klart, de sover ju inte här nere heller så det är kanske inte så konstigt att de har all tid i världen på sig... Efter mycket om och men är jag äntligen hemma nu och ligger i sängen och bloggar, det blir en tidig morgon då vi imorgon beger oss till Frankrike och Frejùs. Det ska bli skönt med lite semester från vårt stressiga liv här i Bellinzona.
Dagens ätbara!
Idag blev det ett experiment till lunch innan vi åkte till matchen, en pastagratäng med salami och zucchini. Det blev helt okej men salamin vi fick tag på här smakade inte så mycket så att gratängen fick inget direkt djup, smakade pasta, tomatsås, vitlök och lite andra kryddor, den normalt sett goda och tydliga salamismaken försvann helt, tyvärr. Men pastagratäng kommer vara ett återkommande inslag på vårt middagsbord i alla fall, det går ju att variera i det oändliga, ädelost och skinka, kyckling och curry, tomat, kantarell, olika sorters ostar osv. Så helt klart ett bra och gott sätt att laga pasta, även perfekt om man har några rester över från dagen innan. Det är bara fantasin som sätter gränserna.
Kommer förmodligen bli lite paus med bloggandet nu när vi åker till Frankrike men jag lovar att uppdatera er så fort jag har tillgång till en dator igen. Sov gott!
Kul att läsa vad Ni skriver båda två. Jag läser ofta om era äventyr men är dålig på att skriva tbax.
SvaraRaderaHoppas ni har det lika bra som det sägs. Önskar er all lycka och välgång.
Njut av Frankrike och ha det så bra. Kraam Tone